Betaling & verzending

Betaalmethoden

U kunt bij BestFix-Schuifdeursystemen veilig betalen door middel van onderstaande betaalmogelijkheden:

 • Betaling vooraf via bankoverschrijving (mogelijk vanaf € 50,-- excl btw)
 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • SOFORT Banking
 • Bunq
 • Bancontact
 • Belfius
 • KBC/CBC
 • ING Home'Pay
 • Paypal (betaalmethode toeslag 4%)
 • Creditcard of Debitcard via Paypal (betaalmethode toeslag 4%)

Overschrijving vooraf

Een overschrijving is een betalingsopdracht waarbij de één partij opdracht geeft aan zijn bank om geld op de rekening van de andere partij over te maken. Een overschrijving is een mogelijkheid voor betalingen van zowel grote als kleine bedragen. Je kan een overschrijving op twee manieren doen: via een overschrijvingsformulier en via internetbanking of phonebanking.

Sisow by Buckaroo

Onze partner voor betaalmethodes zoals iDeal, iDeal QR, Bancontact, Belfius, Bunq, ING Home'Pay, Sofort Banking e.a. is Sisow by Buckaroo

Sisow By Buckaroo is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), die betaaldiensten, zoals iDEAL, verzorgt voor met name webshops. In het kader van de dienstverlening verkrijgt Sisow persoonsgegevens (bijvoorbeeld: naam, adres, woonplaats en e-mail adres). Deze gegevens worden verwerkt binnen Sisow, zodat op basis van een wettelijke verplichting een gedegen cliëntenonderzoek kan worden uitgevoerd, voorafgaand aan de dienstverlening van Sisow.

Op grond van de activiteiten die Sisow uitvoert en de diensten die zij aanbiedt, zijnde een CPSP, zowel naar haar klanten als naar consumenten toe, is Sisow aan te merken als een verwerkingsverantwoordelijke krachtens artikel 4(7) AVG. Dat betekent dat Sisow niet als verwerker wordt aangemerkt. Wij verwijzen hierbij naar artikel 14 en 15 van de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Sisow, te vinden op de website sisow.nl.

PayPal

PayPal is een veilige, simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld. Het voordeel van deze betaalmethode, is dat wij uw order direct in behandeling nemen. Het nadeel van deze betaalmethode is, dat hij relatief duur is. PayPal accepteert VISA/Mastercard/American Express. PayPal rekent over het totaalbedrag een toeslag die wij tijdens het bestelproces aan u doorberekenen.

Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijde gebruik maken van de PayPal rekening. Op de PayPal website kunt u heel eenvoudig het tegoed online aanvullen. Het geld is direct beschikbaar voor betalingen of aankopen.

Klik hier voor meer informatie over PayPal


Verzendkosten

Nederland, België en Luxemburg
Bestelling boven € 150,-- (excl. btw) worden franco verzonden (kleinere pakketten voornamelijk DPD, grotere pakketten via speciaal transport).
Onder dit bedrag wordt € 12,50 order- en verzendkosten berekend.
De eventuele order- en verzendkosten worden aan het eind van uw bestelling apart vermeld.