Menu
Menu
Winkelwagen

Informatie RSS Feed

Jocelyn 0 15
Werd de zolder vroeger hoofdzakelijk gebruikt voor de CV en als opbergruimte, tegenwoordig wordt het als extra leefruimte ingezet. Logisch, want op ee..
Jocelyn 0 417
De kosten van een schuifdeursysteem, alles op een rijtje Wat kost een schuifdeursysteem? Steeds meer mensen beseffen wat een ruimte je kan besparen m..
Elyse 0 558
  Heb je een schuifdeursysteem aangeschaft, maar weet je niet hoe je een rails voor een schuifdeur moet bevestigen? Bij BestFix ben je aan het goede ..
Jocelyn 0 1004
Ben je op zoek naar losse rails om een houten schuifdeur aan op te hangen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar bij BestFix Schuifdeurs..
Jocelyn 0 962
Je bent eruit: je wilt geen ruimtevretende scharnierdeur, het wordt een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Optimale ruimtewinst dus. Maar wat kost e..
Jocelyn 0 926
Wil je een draaiende binnendeur vervangen voor een schuifdeur? Als je een bestaande draaiende binnendeur wilt vervangen voor een schuifdeur, zijn er v..
Elyse 0 953
BestFix Schuifdeursystemen krijgt een nieuwe website! De huidige site is alweer enkele jaren oud, het werd dus hoog tijd om de site te verbeteren/upda..
Elyse 0 1110
Een schuifdeursysteem zelf maken: stap voor stap Met dit stappenplan kun je zelf aan de slag met het plaatsen van een schuifdeursysteem. We laten sta..
Stage 0 927
Nieuw in ons assortiment – Schuifdeurgrepen in het zwart Van veel van onze klanten kregen we de vraag of we ook zwarte schuifdeurgrepen verkochten. E..
Elyse 0 1145
4 redenen waarom een schuifdeur praktischer én mooier is dan een traditionele draaiende deur Het kiezen van een binnendeur krijgt vaak niet de hoogst..
Elyse 0 950
Glazen schuifdeuren zijn steeds populairder voor het interieur. Er zijn verschillende trends die van grote invloed zijn op de populariteit van glazen ..
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11