FAQs (veelgestelde vragen)

Wat is bij een ABS randafwerking bij een schuifdeur met een HPL toplaag?

ABS (acrylonitrile butadiene styrene) is een soort harde PVC. De kleur is niet 100% gelijk als de toplaag maar is wel gelijkend.

Wat is een inbouw-schuifdeursysteem?

Het inbouw schuifdeursysteem is een metalen framen met een cassette die in de muur wordt geintegreerd en waarin een schuifdeur 'opgeborgen' wordt als de deur open is. Je kan een inbouwsysteem in praktische iedere muur instaleren, als het maar geen dragende muur is of er een rookkanaal doorheen loopt. Hoe dan ook, er is altijd een manier op een inbouw-schuifdeursysteem te installeren als je ruimte wil winnen, je kan namelijk ook een voorzetmuur creëren waarin de cassette weggewerkt kan worden.

Eenmaal ingebouwd is een inbouw-schuifdeursysteem is niet zichtbaar, maar speelt wel een belangrijke rol in het interieur; het is een degelijke, stevige en maatvaste constructie die veel comfort biedt.

 
Kan ik bij BestFix ook deurpanelen kopen?

Ja dat kan. Onder de rubriek Deurpanelen vind je verschillende deurpanelen voor systemen die afgewerkt worden met een deurpost en architraaf, maar ook voor de systemen die helemaal glad worden afgewerkt.

Wat zijn de kosten voor verzenden?

Bestellingen boven 150 euro worden gratis geleverd in Nederland, België en Luxemburg. Voor orders tot 150 euro hanteren wij voor verzendkosten een standaard bedrag van 12,50 euro.

Welke betaalmethoden worden er gebruikt?

U kunt betalen met iDEAL, MisterCash, Sofort banking, Paypal (betaaltoeslag 4%), met een creditcard via Paypal (betaaltoeslag 4%) of een betaling vooraf met een bankoverschrijving.

   

Ik heb een afwijkende maat nodig. Kan ik deze bestellen?

Ja. Het is mogelijk om de inbouwsystemen in plaats van stappen van 10 cm in stappen van 5 cm te bestellen. Bijvoorbeeld een deurbreedte van 95 cm en een deurhoogte van 215 cm. Prijzen op aanvraag.

Kan ik achteraf betalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Bij grotere projecten is het wel mogelijk om speciale condities af te spreken. In dit geval verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn voorkeur aangeven voor een speciale afleverdag?

Ja, dit is mogelijk. Gedurende het bestelproces krijgt u de mogelijkheid uw verzoek voor een speciale afleverdag aan te geven. Helaas is het voor ons niet mogelijk om rekening te houden met uw voorkeur voor een dagdeel of aflevertijd.

Zijn er CAD-tekeningen te downloaden in DWG bestand?

Ja, van de meeste inbouwframes zijn er .dwg bestanden te downloaden (zip bestanden). De DWG bestanden zijn te vinden op de productpagina  van bijna elk systeem, onder het tabblad Documentatie.