Scharnierend systeem

Dit deursysteem is eigenlijk een vreemde eend in de bijt in het assortiment van BestFix-Schuifdeursystemen, omdat het geen schuifdeursysteem is maar een systeem voor een draaiende binnendeur. Toch verdient de Absolute Swing de aandacht voor situaties waar geen schuifdeur gewenst of mogelijk is.

Waar een normale scharnierende deur een mooie strakke wand ruw verstoord door de afwerking met een deurpost en architraaf, wordt een doorgang met een Absolute Swing systeem één geheel met de muur of juist een stijlvolle eye catcher.

De Absolute Swing wordt, net zo als de Absolute schuifdeursystemen, volledig strak afgewerkt, dus zonder extra deurpost en architraaf (deurlijst) en past hiermee in elk modern interieur.

Geeft uw fantasie de ruimte; werk het deurpaneel van de Absolute Swing af met dezelfde verf als de wand en laat zo deur als het ware opgaan in de muur, of maak van het paneel juist een high light in uw interieur door de deur in een totaal afwijkende kleur of design te maken.

Het frame van de Absolute Swing is heel eenvoudig in te bouwen, omdat het frame al helemaal haaks gemonteerd geleverd wordt. In deze video laten wij u graag zien hoe eenvoudig!


Product vergelijking (0)


Absolute Swing frame + deurpaneel

Absolute Swing frame + deurpaneel

Systeem Absolute Swing van Ermetika is weliswaar geen schuifdeursysteem, maar he..

vanaf €1.210,00

Prijzen zijn excl. btw
1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)