Losse railsystemen

  • Voor glazen, houten en metalen schuifdeuren
  • Verschillende ophangsystemen mogelijk
  • Vraag een offerte aan

Op zoek naar een los railsysteem voor een schuifdeur? BestFix schuifdeursystemen levert sinds kort losse railsystemen voor schuifdeuren van het Spaanse merk KLEIN Europe®. Het bedrijf dat 85 jaar geleden in Oostenrijk begon met alleen het produceren van gordijnrails, is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand merk dat bekend staat om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande schuifdeursystemen. Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en heel gebruiksvriendelijk en worden steeds vaker gekozen als alternatief voor traditionele draaiende binnendeuren. De losse railsystemen in het assortiment van BestFix schuifdeursystemen, bieden stijlvolle oplossingen die passen bij de veeleisende wensen van nu.

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en heel gebruiksvriendelijk en worden steeds vaker gekozen als alternatief voor de traditionele draaiende binnendeuren. Onze losse railsystemen bieden stijlvolle oplossingen, die passen bij de veeleisenden wensen van nu.

Railsysteem voor een schuifdeur: de keuze is reuze

De enorme keuze in soorten schuifdeurrails in combinatie met de verschillende soorten ophangsystemen, maken de mogelijkheden bijna oneindig. Daag ons uit…of het nu gaat om telescopische railsystemen voor glazen schuifdeuren, een rail die mooi in het plafond is weggewerkt of een railsysteem voor een vouw-schuifwand in plaats van een reguliere schuifdeur. Wij zoeken graag de juiste oplossing voor jou en kunnen altijd het ideale railsysteem voor je schuifdeur leveren.

Kies het geschikte systeem voor jouw schuifdeuren

Wanneer je een railsysteem voor schuifdeuren zoekt dan zijn er vele verschillende soorten. Zo veel dat het lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Daarom hebben wij een verdeling gemaakt in railsystemen voor schuifdeuren: tussen railsystemen voor glazen schuifdeuren en railsystemen voor houten schuifdeurpanelen. Onder de desbetreffende categorie railsystemen voor schuifdeuren staat per railsysteem voor dat specifieke type schuifdeur, een overzicht met een korte omschrijving van de verschillen. Zoek je een oplossing die je hier niet kunt vinden? Laat het ons weten, want waarschijnlijk bestaat die oplossing wel. Wij kunnen in principe elk railsysteem voor schuifdeuren leveren.

Kies je voor hout of glas? We helpen je graag verder!

We laten de keuze van een deurpaneel helemaal aan de klant over. Er kan gekozen worden voor houten panelen die alleen nog maar geschilderd hoeven te worden. Of misschien wil je ze juist beplakken. Laat je fantasie de vrije loop, een deur hoeft niet saai te zijn. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden waaraan een (glazen) schuifdeur moet voldoen. Kom je er niet uit dan kunnen wij altijd adviseren omtrent een railsysteem voor je schuifdeur. Vooral wat betreft glaspanelen kunnen wij je helpen de juiste partner te vinden. Overigens is het ook erg mooi om een glasdeur met een print te kiezen. Je kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)294 457 062 voor meer informatie.


...lees verder