Losse railsystemen

BestFix levert losse railsystemen voor schuifdeuren van het Spaanse merk KLEIN Europe®. Wat ooit 85 jaar geleden in Oostenrijk begon met het produceren van gordijnrails, is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand merk dat bekend staat om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande schuifdeursystemen.

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en heel gebruiksvriendelijk en worden steeds vaker gekozen als alternatief voor de traditionele draaiende binnendeuren. Onze losse railsystemen bieden stijlvolle oplossingen, die passen bij de veeleisenden wensen van nu.

Glas of hout

De enorme keuze in soorten schuifdeurrails in combinatie met de verschillende soorten ophangsystemen, maken de mogelijkheden bijna oneindig. Daag ons uit....of het nu gaat om een telescopische railsystemen voor glazen schuifdeuren, een rail mooi in het plafond weg gewerkt of een railsysteem voor vouw-schuifwanden, wij zoeken graag de juiste oplossing voor u.

De keuze is reuze

Er zijn zoveel soorten railsystemen, dat het te onoverzichtelijk zou worden deze allemaal in onze webshop te zetten. Vandaar dat wij besloten hebben hier alleen de meest voorkomende producten aan te bieden. Zoekt u een oplossing die u hier niet kan vinden? Laat het ons weten, want waarschijnlijk bestaat die oplossing wel!

Vrij in keuze van schuifdeurpaneel

We laten de keuze van een deurpaneel helemaal aan de klant over. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden waaraan een (glazen) schuifdeur moet voldoen. Komt u er niet uit, kunnen wij altijd adviseren.


...lees verder