Losse railsystemen

BestFix levert sinds kort losse railsystemen voor schuifdeuren van het Spaanse merk KLEIN Europe®. Wat ooit 85 jaar geleden in Oostenrijk begon met het produceren van gordijnrails, is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand merk dat bekend staat om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande schuifdeursystemen.

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en heel gebruiksvriendelijk en worden steeds vaker gekozen als alternatief voor de traditionele draaiende binnendeuren. Onze losse railsystemen bieden stijlvolle oplossingen, die passen bij de veeleisenden wensen van nu.

De keuze is reuze

De enorme keuze in soorten schuifdeurrails in combinatie met de verschillende soorten ophangsystemen, maken de mogelijkheden bijna oneindig. Daag ons uit....of het nu gaat om een telescopische railsystemen voor glazen schuifdeuren, een rail mooi in het plafond weg gewerkt of een railsysteem voor vouw-schuifwanden, wij zoeken graag de juiste oplossing voor u.

Er zijn zoveel verschillende soorten railsystemen, dat het lastig is om door de bomen het bos te zien. Daarom hebben wij een verdeling gemaakt voor railsystemen voor glazen schuifdeuren en railsystemen voor houten schuifdeurpanelen. Onder de desbetreffende categorie staat een overzicht met een korte omschrijving van de verschillen. Zoekt u een oplossing die u hier niet kan vinden? Laat het ons weten, want waarschijnlijk bestaat die oplossing wel!

Hout of glas

We laten de keuze van een deurpaneel helemaal aan de klant over. Er kan gekozen worden voor houten panelen die alleen nog maar geschilderd hoeven te worden, of misschien wilt u ze juist beplakken. Laat uw fantsie de vrije loop, een deur hoeft niet saai te zijn! Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden waaraan een (glazen) schuifdeur moet voldoen. Komt u er niet uit, kunnen wij altijd adviseren. Vooral wat betreft glaspanelen kunnen wij u helpen de juiste partner te vinden. Overigens ook erg mooi om een glasdeur met een print te kiezen!


...lees verder