• UnikGlass+ 100/150 rail

Schuifdeurrail UnikGlass+100/150 is geschikt voor een glazen schuifdeuren met een maximum gewicht van 150 Kg. De ophanging voor de glasdeur zit verwerkt in de rail, zodat een stijlvolle strakke uitstraling wordt verkregen.

De rail is gemaakt van hoogwaardig aluminium en zorgt, in combinatie met de onderhoudsvrije ophangsystemen van KLEIN-Europe®, voor vele jaren probleemloos gebruik.

De UnikGlass+ 100/150 rail is verkrijgbaar in zilverkleurig of zwart en kan op verschillende manieren gemonteerd worden (zie opties):

Montage aan de muur. Géén aparte muurbeugel nodig. Dankzij de stijlvolle en strakke vormgeving van de rail is het niet noodzakelijk om deze weg te werken achter een koof. Voor de uiteinden van de rail zijn er aparte afdekplaatjes verkrijgbaar.
Montage aan het (massieve) plafond. Voor de uiteinden van de rail zijn er aparte afdekplaatjes verkrijgbaar.

Montage in verlaagd plafond met latei (niet in het zwart leverbaar). De standaard rail komt dan in een speciaal profiel dat in het verlaagde plafond wordt weggewerkt. Let op: railsysteem bestaat dus uit 2 delen.

Montage in verlaagd plafond plafond (niet in het zwart leverbaar). De standaard rail komt dan in een speciaal profiel dat in het verlaagde plafond wordt weggewerkt. Let op: railsysteem bestaat dus uit 2 delen.

UnikGlass+ 100/150 rail

  • Fabrikant: KLEIN-Europe
  • Productcode: UNIKGLASS-100-
  • Beschikbaarheid: op bestelling, vraag levertijd
Prijzen zijn excl. btw
  • €181,38

De uiteindelijke prijs hangt af van de door u gemaakte selectie(s)Bijpassende producten

Set Glass+100 met KBS of KSC

Set Glass+100 met KBS of KSC

Set Glass+100 van KLEIN® Europe past zowel op schuifdeurrail RollGlass+100 (schu..

vanaf €320,30

Tags: rail, plafond, muurbevestiging