• Lite+100 rail

Schuifdeurrail Lite+100 is geschikt voor houten of glazen schuifdeuren tot 100 Kg met een soft closing en/of met een demper. De rail is gemaakt van hoogwaardig aluminium en zorgt, in combinatie met de onderhoudsvrije ophangsystemen van KLEIN-Europe®, voor vele jaren probleemloos gebruik.

Lite+100 rail is verkrijgbaar in zilverkleurig en zwart en in 4 verschillende lengtes (kan eventueel zelf ingekort worden op de gewenste lengte)

Er zijn verschillende mogelijkheden om de rail te monteren:

Montage aan het (massieve) plafond – standaard. Dankzij de stijlvolle en strakke vormgeving van de rail is het niet noodzakelijk om deze weg te werken achter een koof, zeker als voor het verborgen ophangsysteem (zie Bijbehorende producten) gekozen wordt. Bij het ophangsysteem dat boven op het schuifdeurpaneel komt, is een afwerking met een afdeklat uiteraard wel raadzaam omdat er in dat geval meer ruimte tussen deur en rail zit. Voor de uiteinden van de rail zijn er aparte afdekplaatjes verkrijgbaar.
Montage in verlaagd plafond. Geschikt voor houten of glazen schuifdeuren (max 100 Kg) met een soft closing en/of met een demper. Het is ook mogelijk het railsysteem aan 1 kant aan de muur te bevestigen met speciale losse muurbeugels 17 mm en aan de andere kant aan te laten sluiten op het verlaagde plafond. Standaard wordt het railsysteem geleverd in zilverkleurig, maar er kan ook gekozen worden voor een zwarte rail (meerprijs). 

Montage aan de muur. Bestaat uit een lange muurbeugel inclusief rail Lite+ 100 en is geschikt voor houten of glazen schuifdeuren (max 100 Kg) met een soft closing en/of met een demper.

Het is mogelijk om de schuifdeur 6 mm van de muur af te laten lopen, maar voor het geval er rekening gehouden moet worden met een plint en/of een architraaf, is het ook mogelijk te kiezen voor een wandbeugel die 17 mm ruimte over laat tussen wand en deur. Voor de uiteinden van de rail zijn er aparte afdekplaatjes verkrijgbaar.

 

Is de rails van de schuifdeur kapot en is deze aan vervanging toe? Maak dan gebruik van de expertise van de specialisten bij BestFix-Schuifdeursystemen. Wij hebben rails voor een schuifdeur in verschillende kleuren en lengtes. In overleg kan een rails ingekort worden naar de door jou gewenste lengte. Als aannemer vind je bij ons altijd de juiste schuifdeursystemen.

Diverse soorten rails voor iedere schuifdeur

Kies voor rails met een demper voor het gecontroleerd openen van de schuifdeur. Of ga voor schuifdeurrails die voorzien zijn van een techniek voor simultane opening en sluiting. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het monteren van de rails voor één of meerdere deuren. Zo kun je de rails aan de muur of aan het plafond bevestigen. Naast dat je bij ons verschillende soorten rails voor een schuifdeur koopt, kun je natuurlijk ook voor diverse schuifdeuren bij ons terecht. Heb je een schuifdeur die niet meer naar behoren werkt en ben je daarom op zoek naar een nieuw schuifdeursysteem? Wij hebben het allemaal! Zo koop je bij ons ook schuifdeursystemen voor een softclose schuifdeur.

Ervaar onze kennis en ontvang deskundig advies

Als schuifdeurexperts hebben we, naast een uitgebreid assortiment, de nodige kennis in huis om jou te voorzien van deskundig advies. Wil je gebruikmaken van onze expertise? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)570 768 737.

Naam Groote Downloaden
Brochure LITE+100 (pdf) 430.39KB
CAD Lite+ 100 Superior KSC (.zip) 896.44KB
DWG Lite+ 100 Retrac/Top KSC (.zip) 896.44KB
BIM Lite+100 Retrac & Retrac+KSC houten deurpaneel (.zip) 505.97KB

Lite+100 rail

  • Fabrikant: KLEIN-Europe
  • Productcode: LITE+100-
  • Beschikbaarheid: op bestelling, vraag levertijd
Prijzen zijn excl. btw
  • €59,42

De uiteindelijke prijs hangt af van de door u gemaakte selectie(s)Bijpassende producten

Muurbeugels tbv Lite (10 st)

Muurbeugels tbv Lite (10 st)

Met deze muurbeugels kunnen de rail Lite+ 100 eenvoudig aan de muur bevestigd wo..

vanaf €16,47

Eindplaatjes (2 st)

Eindplaatjes (2 st)

Set afdekplaatjes die aan het uiteinde van de Lite+ 100 rail gemonteerd worden. ..

vanaf €41,16

Set Superior 100 met 2x KSC

Set Superior 100 met 2x KSC

Set Superior 100 KSC van KLEIN® Europe bestaat uit 2 ophangbeugels die bovenop h..

vanaf €177,74

Set Retrac 100 met 2x KSC

Set Retrac 100 met 2x KSC

Set Retrac 100 KSC van KLEIN® Europe bestaat uit 2 ophangbeugels die in de deurp..

vanaf €219,44

Set Superior 100

Set Superior 100

Set Superior 100 van KLEIN® Europe bestaat uit 2 ophangbeugels die bovenop het d..

vanaf €57,52

Set Retrac 100

Set Retrac 100

Set Retrac 100 van KLEIN® Europe bestaat uit 2 ophangbeugels die in de deurpanee..

vanaf €85,81

Set Lite Glass+100 met KSC

Set Lite Glass+100 met KSC

Set Lite Glass+100 KSC van KLEIN® Europe heeft niet alleen een soft close systee..

vanaf €426,97

Set Lite Par100

Set Lite Par100

Set Lite Par100 van KLEIN® Europe is geschikt voor 2 deurpanelen van ieder maxim..

vanaf €270,47

Set Lite Glass+100

Set Lite Glass+100

Met deze accessoire set komt de glazen schuifdeur onder de schuifrail te hangen...

vanaf €375,97

Tags: rail, plafond, muurbevestiging