Inbouw in massieve muur

BestFix levert inbouwframes voor schuifdeuren van het Italiaanse merk Ermetika. Hierbij verdwijnt een schuifdeur onzichtbaar in de wand.

Deze oplossing past perfect in het interieur van nu. De inbouwsystemen bieden een ruimtebesparend, stijlvol en een technisch perfect alternatief voor scharnierende binnendeuren.

Snel te plaatsen

De schuifdeursystemen zijn zo goed als montage klaar en daardoor eenvoudig en snel te plaatsen, ideaal voor de aannemer.
Voor de ervaren klusser, die liever alles zelf doet, zijn er ook probleemloze kant-en-klare inbouwframes, waar vrijwel elke schuifdeur in geplaatst kan worden.

Voorraad

De geruisloze schuifdeur systemen zijn in vele maten verkrijgbaar. Aangezien binnen de Benelux voornamelijk inbouwframes voor gipsplaten wanden worden ingebouwd, houden wij geen voorraad van de systemen voor massieve muren. De schuifdeursystemen geschikt voor stenen muren worden speciaal besteld. Bent u gebonden aan een bepaalde leverdatum, neem dan vooraf contact met ons op.

Let op: de schuifdeursystemen worden geleverd zonder schuifdeuren

We laten de keuze van een deurpaneel helemaal aan de klant over. Natuurlijk kunt u een deurpaneel bij ons uitzoeken, maar ook deurpanelen van een andere leverancier kunnen in onze systemen zolang het maar een stompe deur is (dus geen opdekdeur) en de deur aan een bepaalde dikte voldoet.

Zelfs een simpele stompe houten deur kan al voldoen als schuifdeur paneel mits deze geschikt is om er een frees voor de vloergeleiding in te maken. Verder moet de bovenzijde van de deur geschikt zijn om de ophangbeugels van het schuifdeur-systeem aan vast te schroeven.

Voor de speciale Absolute schuifdeursystemen hebben wij een ruim assortiment aan deuren die perfect in deze systemen passen, maar ook hiervoor geldt dat u ook zelf een passend paneel kan maken.


...lees verder