Menu
Menu
Winkelwagen

Laat je inspireren


De schuifdeur is de deur van de toekomst

Doordat een schuifdeur zijwaarts beweegt, heb je geen last van het ruimteverlies zoals je dat bij een draaiende deur hebt. Het scheelt al snel 1 m²! Als je beseft dat de vierkante-meter-prijs in de grotere steden al snel boven de € 4.000,-- ligt, is de ruimtebesparing met een schuifdeur in plaats van een 'gewone’ binnendeur mooi meegenomen.

Maar dat is niet de enige reden dat de schuifdeur de deur van de toekomst is; ook de bediening van een schuifdeur is makkelijker dan een scharnierende deur. Iets wat vooral opgemerkt wordt door mindervaliden die zich verplaatsen met een scootmobiel, rolstoel of rollator. De schuifdeur is dus ook toekomstbestendig. Dat komt goed uit, vooral omdat we langer op onszelf (moeten) blijven wonen als vroeger het geval was.

De veelzijdigheid van schuifdeuren

Een enkele schuifdeur, dubbele schuifdeuren voor bijvoorbeeld een kamer-en-suite, 2 schuifdeuren die je achterelkaar uit één muur trekt, combinaties met een glazen wand….het zijn zomaar wat mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over de het design van de schuifdeur zelf, want daarmee kan je helemaal veel kanten op. We kunnen dus rustig zeggen dat schuifdeuren een waardevolle toevoeging zijn in elk interieur!

Bekijk onze nieuwe catalogus

Bekijk gemakkelijk alle Ermetika producten in onze vernieuwde catalogus! In deze Nederlandse catalogus vind je een overzicht van alle inbouwsystemen en hun eigenschappen.

 Reddot design award 2021

Duurzaam en prachtig

Opzoek naar iets compleet vernieuwends in de schuifdeursystemen markt? Met het Nature systeem van KLEIN® Europe worden er warme en lichte ruimtes gecreëerd die klaar zijn voor de toekomst.