Menu
Menu
Winkelwagen

Kennisbank RSS Feed

Elyse 0 255
We willen tegenwoordig graag zo flexibel mogelijk zijn, óók als het gaat om het indelen van onze woon- of kantoorruimte. Een schuifwand biedt deze fle..
Jocelyn 0 405
De kosten van een schuifdeursysteem, alles op een rijtje Wat kost een schuifdeursysteem? Steeds meer mensen beseffen wat een ruimte je kan besparen m..
Elyse 0 550
  Heb je een schuifdeursysteem aangeschaft, maar weet je niet hoe je een rails voor een schuifdeur moet bevestigen? Bij BestFix ben je aan het goede ..
Jocelyn 0 993
Ben je op zoek naar losse rails om een houten schuifdeur aan op te hangen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar bij BestFix Schuifdeurs..
Jocelyn 0 954
Je bent eruit: je wilt geen ruimtevretende scharnierdeur, het wordt een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Optimale ruimtewinst dus. Maar wat kost e..
Jocelyn 0 918
Wil je een draaiende binnendeur vervangen voor een schuifdeur? Als je een bestaande draaiende binnendeur wilt vervangen voor een schuifdeur, zijn er v..
Elyse 0 1152
Stage vacature voor het 2e helft van het schooljaar staan open (jan/feb tot mei/jun) *** De stageplaats van september 2022 tot januari 2023 is reeds ..
Elyse 0 946
BestFix Schuifdeursystemen krijgt een nieuwe website! De huidige site is alweer enkele jaren oud, het werd dus hoog tijd om de site te verbeteren/upda..
Elyse 0 1092
Een schuifdeursysteem zelf maken: stap voor stap Met dit stappenplan kun je zelf aan de slag met het plaatsen van een schuifdeursysteem. We laten sta..
Stage 0 918
Nieuw in ons assortiment – Schuifdeurgrepen in het zwart Van veel van onze klanten kregen we de vraag of we ook zwarte schuifdeurgrepen verkochten. E..
Elyse 0 887
Locatie: Maassluis Foto credit: Kolpa van der Hoek/Judith OIsthoorn Over het gebouw Dit project werd gerealiseerd in een bijzondere voormalige wij..
Stage 0 452
Sinds begin 2019 zijn Elyse en haar zus Elianne de eigenaren van het familiebedrijf Bestfix in Deventer. De zussen namen het bedrijf dat gespecialisee..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31