Een schuifwand maken

Je hebt een prachtige grote ruimte, maar wil die zo optimaal mogelijk gebruiken; soms wil je een hele open ruimte, maar het kan ook wenselijk zijn deze in kleinere ruimtes op te delen. Een schuifwand biedt in zo’n geval de oplossing. Met één beweging kan je dan één of meerdere schuifpanelen open of dicht schuiven.

Schuifwand Staffetta

Een schuifwand is bijvoorbeeld handig voor een woon-/eetkamer, maar ook voor kantoorruimtes is dit een prachtige oplossing. Onze ‘gewone’ inbouwsystemen zijn al geschikt om een opening van maximaal 1 meter 50 cm af te sluiten (bij een dubbel deursysteem 3 meter!), maar met ons speciale Staffetta systeem haal je in een handomdraai 2 schuifpanelen van maximaal 120 cm elk achter elkaar uit de muur.

Dit type kan dus een ruimte van 2 meter 40 afsluiten, terwijl er maar een muur van 1 meter 30 breed voor nodig is om de wandpanelen in te laten verdwijnen als de doorgang weer vrij moet zijn. Absoluut een esthetische oplossing met een stuk technisch vernuft.

Schuifwandsysteem Stafetta is ook verkrijgbaar in een dubbele versie dus geschikt voor een doorgang van 4 meter 80 cm en kan geleverd worden voor een vrije hoogte tot 2 meter 70 cm!

Onze schuifwand systemen worden in Italië geproduceerd door Ermetika. Deze fabrikant maakt al sinds 1987 inbouw schuifsystemen, waarbij kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Door blijvend te innoveren op het gebied van techniek en ontwerp, is Ermetika in de loop der jaren een onderscheidend merk geworden.

Diverse soorten schuifpanelen

Qua schuifpanelen kan je zelf de ‘look and feel’ bepalen. Een dicht paneel ligt vaak voor de hand, maar ook een schuifwand met glas is mogelijk. Door de lichtdoorlaat hiervan, hou je dan toch een ruimtelijk effect.

Wat bieden wij aan?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schuifdeursystemen, adviseren wij je graag bij het vinden van de beste oplossing. Bij de schuifwand systemen die wij leveren kunnen wij hoogwaardige schuifpanelen leveren, maar het is ook mogelijk schuifdeuren elders te kopen of te laten maken. Hou in dat geval wel rekening met een aantal voorwaarden waaraan het paneel moet voldoen.

Overweeg je een schuifwand in je huis of op kantoor te plaatsen? Wij vertellen je er graag meer over.