Update:

Op 16 maart is Martijn Beldman ons team komen versterken!

 

 

Wij zijn BEST-FIX, een familiebedrijf ontstaan vanuit de vraag van buitenlandse fabrikanten van innovatieve producten om hen te vertegenwoordigen in Nederland. Waarom wij gevraagd werden? Omdat we zorgen dat hun producten klanten in Nederland bereiken. We zijn nuchter en doen ons werk vanuit een heldere eigen visie.

We bestaan al sinds 2003 en zijn recent vanuit Weesp verhuisd naar Deventer. We groeien en zoeken een nieuwe marketing medewerker.

Wat ga je doen?

De nieuwe marketing medewerker wordt het online aanspreekpunt binnen het bedrijf. Je zorgt dat alle producten via de webshop verkrijgbaar zijn en dat het bedrijf op een eigentijdse manier online vindbaar is. Dit betekent dat je productfoto’s maakt, de online catalogus up to date houdt en acties en promoties initieert.

Je draait daarbij mee in de volle breedte van het bedrijf en steekt je handen uit de mouwen. Hierdoor leer je het bedrijf goed kennen en kun je kansen zien en herkennen voor verdere groei. Je krijgt de mogelijkheid je eigen ideeën op te pakken en te implementeren. Zo groei je mee met het bedrijf!

Wat doen we nou precies?

Wij zijn importeur van inbouw schuifdeursystemen die binnenshuis toegepast worden in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Daarnaast leveren wij ook bevestigingsapparatuur en materialen aan aannemers en bouwbedrijven. Verkopen gaat telefonisch, via de webwinkel en vanuit kantoor. Kijk maar eens op schuifdeursystemen.eu. We zijn gevestigd op een zichtlocatie op het industrieterrein in Deventer en hebben een eigen magazijn. Een eigen showroom is in ontwikkeling.

Wat vragen we?

We zoeken iemand met MBO (+) werk- en denkniveau. Wie je bent telt zwaarder dan je diploma. Iemand die zelfstandig werkt en zelf beslissingen neemt en acties initieert, is wat bij deze functie past. Een standaard 9 tot 5 werkweek bestaat niet bij ons. Je maakt dingen af wanneer het af moet en kan op tijd naar huis wanneer je een belangrijke afspraak hebt. Leren en onderzoeken is wat jij van nature doet wanneer je iets niet weet. Je gaat zelf op onderzoek uit en vindt oplossingen. Je maakt echt contact met mensen en werkt goed met hen samen, zowel met je collega’s als met klanten. Je kunt een boodschap goed overbrengen. Communiceren en presenteren is heel belangrijk in deze functie.

Herken jij je hierin en kun jij waarde toevoegen in marketing?

Je hoeft nog niet alles te weten en te kunnen voordat je start. In deze functie ga je leren en meegroeien met het bedrijf.

Wat bieden we je?

Een prettige, lichte werkplek in Deventer in een klein betrokken team. Je gaat een marktconform salaris verdienen en er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Solliciteren

Wil je solliciteren? Wat leuk, we maken graag kennis. Stuur je je cv aan cindyvanson@sonenklaar.nl? Heb je nadere vragen dan kun je bij haar terecht op 06 39 628 783.