Menu
Menu
Winkelwagen

Onzichtbaar schuifdeursysteem aanschaffen

(foto)Onzichtbaar schuifdeursysteem plaatsen, voor een minimalistische uitstraling? Speciaal hiervoor is de Absolute productlijn van onze Italiaanse fabrikant Ermetika ontwikkeld. Deze productlijn is zo ontworpen dat de inbouwcassette glad afgewerkt kan worden en het systeem niet afgewerkt hoeft te worden met een aparte deurpost of koplatten. Dit geeft een prachtig minimalistisch effect en biedt veel gemak. We verkopen ook losse railsystemen van KLEIN-Europe. Bekijk de mogelijkheden van onzichtbare schuifdeursystemen en neem contact op voor meer informatie. We denken graag mee met je bouwplannen.

Onzichtbaar schuifdeursysteem: De Absolute Kit

De Absolute Kit is het doe-het- zelf schuifdeursysteem dat glad wordt afgewerkt. Het systeem moet geassembleerd worden voordat het ingebouwd kan worden in een gipsplaten wand. Toch is de installatie snel en nauwkeurig dankzij het snapfit-montagesysteem. Binnen 30 minuten is het frame in elkaar gezet en is deze klaar voor montage.

Omdat het een bouwpakket is, zijn transport en opslag van de schuifdeursystemen veel eenvoudiger. Het systeem wordt in een compacte verpakking geleverd, waardoor deze gemakkelijker te vervoeren is naar moeilijk bereikbare plaatsen, via bijvoorbeeld een smalle zoldertrap. Deze schuifdeursystemen zijn beschikbaar in een enkele deur optie (Singolo) en een dubbele deur optie (Doppio).(foto)

De Absolute Evo

Maar de Absolute Evo systemen beschikken over een kant-en-klare cassette, waardoor je snel met de inbouw van een onzichtbaar schuifdeursysteem kunt beginnen. Doordat de cassette al helemaal in elkaar zit, is dit systeem heel geschikt voor projecten waar meerdere systemen ingebouwd moeten worden. Qua uiteindelijke uitstraling is de Absolute Evo gelijk aan de Absolute Kit.

Het Absolute Evo schuifdeursysteem is de keuze van aannemers die grotere bouwprojecten leiden. Niet alleen vanwege de tijdswinst bij het plaatsen, maar ook omdat er veel minder losse onderdelen zijn die op de werkvloer zoek kunnen raken.

De Absolute Evo Full Height

(foto) Onzichtbaar schuifdeursysteem Absolute Evo FH (Full Height) is een speciale uitvoering van het Absolute Evo schuifdeursysteem en is geschikt voor inbouw in een verlaagd plafond. Daardoor loopt de deur door tot aan het plafond, zonder zichtbare dwarsbalk boven de deuropening.

De Absolute Swing

Dit onzichtbare deursysteem wordt net als de andere Absolute systemen volledig strak afgewerkt en is geschikt voor een scharnierende deur. Het frame wordt al volledig haaks geleverd en is dus meteen klaar om in te bouwen. De zg. blinde scharnieren zitten in het verborgen kozijn en in de achterkant van de deur. Hierdoor is het volledig strak af te werken met de rest van de muur.Door deze minimalistische afwerking kan het deurpaneel van de Absolute Swing optisch bijna onzichtbaar gemaakt worden als bijvoorbeeld de hele wand afgewerkt wordt met fotobehang. Een droom van menig binnenhuisarchitect.

De Absolute Swing Full Height

(foto) Ook voor het onzichtbaar draaiend deursysteem bestaat een variant die in het verlaagd plafond verwerkt wordt, met de naam Absolute Swing. Hierdoor loop de onzichtbare draaideur prachtig tot aan het plafond.

Losse railsystemen van KLEIN-Europe

Losse railsystemen voor onzichtbare schuifdeursystemen die wij leveren komen van onze Spaanse fabrikant KLEIN-Europe. De enorme keuze aan railsystemen van dit merk, voor zowel glazen als houten deurpanelen, biedt een oplossing voor zowat iedere situatie waarbij een stijlvolle afscheiding tussen ruimtes gemaakt moet worden. In 2021 introduceerde KLEIN- Europe de Lite+T, het meest minimalistische railsysteem ooit..

De Lite+ T

(foto) Onzichtbaar schuifdeursysteem Lite+ T is het smalste railsysteem voor verlaagde plafonds dat in de markt verkrijgbaar is en past in ruimtes waar men eigenlijk geen visuele onderbreking in het plafond wil zien. Het onzichtbare railsysteem is zowel beschikbaar voor een houten schuifdeurpaneel als voor een schuifdeurpaneel van glas.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een onzichtbaar schuifdeursysteem?

Bekijk de onzichtbare schuifdeursystemen uit ons assortiment. Wist je dat het mogelijk is om beursmodellen van deze schuifdeursystemen te bekijken op onze locatie in Deventer? Daar kunnen we jullie bouwplannen bespreken terwijl we genieten van een vers kopje koffie. Alhoewel je in principe op werkdagen zo bij ons kan binnenlopen, vinden we het fijn als je een afspraak maakt. Zo weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Heb je een vraag over de schuifdeursystemen? Laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over de inbouwsystemen die we aanbieden.