Over BestFix-Schuifdeursystemen

Best-Fix is specialist op het gebied van schuifdeursystemen voor binnenshuis en werkt met exclusieve vertegenwoordigingen van gerenomeerde merken als Ermetika® en KLEIN® Europe.

Over Ermetika®

Het Italiaanse merk Ermetika® produceert al sinds 1987 schuifdeursystemen voor in de muur. Hierbij staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Bewust omgaan met het milieu is hierbij een speerpunt. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van materialen die een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben en worden de eindproducten verstuurd in minder volumineuze verpakkingsmaterialen om zo het afvalvolume te beperken.

De hoge kwaliteit, innovatie, oog voor detail maar ook het milieubewust denken, maken van Ermetika een onderscheidend merk. De inbouwsystemen van Ermetika zijn door onafhankelijke bureau's getest en hebben een garantietermijn van 15 jaar.

Best-Fix is dan ook trots dit merk in Nederland, België en Luxemburg exclusief te vertegenwoordigen.

Over KLEIN® Europe

De van oorsprong Oostenrijkse fabrikant KLEIN® Europe is gevestigd in het Spaanse Barcelona. Wat meer dan 85 jaar geleden begon met de productie van gordijnrails, is uitgegroeid een toonaangevend merk van de meest innovatieve schuifdeursystemen voor openbare gebouwen, kantoren, hotels et cetera, maar ook voor woningen van appartement tot villa.

KLEIN® streeft naar perfectie, zowel bij gebruik als installatie, waarbij de schuifsystemen een onzichtbaar deel zijn in de ruimte waarin ze toegepast worden.

Efficiënt en geheel in je eigen woonstijl ruimte besparen?

Kies voor een geruisloos schuifdeursysteem van BestFix en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden.