Menu
Menu
Winkelwagen

Over onze fabrikanten

Bij BestFix Schuifdeursystemen willen altijd staan achter ons producten. Daarom kiezen we onze fabrikanten zorgvuldig uit.

Wij werken samen met fabrikanten met Europa, waar onze producten eerlijk worden geproduceerd. Ook vinden we het belangrijk dat onze fabrikanten producten maken van hoge kwaliteit, een focus hebben op innovatie en toekomstgericht zijn. De korte lijnen met de fabriek betekent dat in veel gevallen er direct met de fabriek overlegd kan worden over levering en/of productinformatie. Onderstaand kunt u meer informatie vinden over onze grootste fabrikanten.

Ermetika®

Onze Italiaanse fabrikant Ermetika specialiseert zich in ‘onzichtbare’ technologie. Onzichtbaar om dat het grootste gedeelte van de schuifdeursystemen die Ermetika produceert in de muur wordt weggewerkt. Waardoor je een prachtig minimalistisch effect krijgt en je de muren aan beide kanten nog bruikbaar zijn.

De Ermetika producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit, de innovatie en het oog voor detail. Daarom hebben de producten ook internationaal erkende kwaliteitscertificaten:

  • UNI ISO 9001:2015; Dit Europese kwaliteitscertificaat beoordeelt de naleving en het beheer van bedrijfsprocessen. Zodat de fabriek consistente en hoogwaardige producten maakt.
  • UNI ISO 1527:2000; Instituut Giordano is een gerenommeerd technisch instituut op het gebied van producttesten. Zij hebben het railsysteem van Ermetika gecertificeerd voor een levensloop van minstens 100.000 openings- en sluitcycli, een gegarandeerde draagkracht van 100 kg en een breukbelasting van 578 kg
  • UNI ISO 10140-1:2016; deze certificering, gemaakt in een akoestisch laboratorium, heeft een uitstekende geluidsisolatie aangetoond (Let op: de geluidsisolatie van het systeem hangt voor een groot gedeelte ook af aan het type deur dat gebruikt wordt in het systeem. Wij raden volkern deuren aan voor een optimale geluid reductie)
  • UNI ISO 13501 – BS EN 1634; Dit certificaat beoordeelt dat de inbouwsystemen van Ermetika 30 minuten brandwerendheid heeft.
  • UNI EN 10204 – DIN 50049; Certificaat voor roestvrijstalen materialen volgen EN10204

Daarnaast is Ermetika ook steeds milieubewuster aan het produceren. Tijdens het productieproces wordt gebruikgemaakt van materialen die een zo laag mogelijke impact hebben op het milieu en worden de eindproducten verstuurd in minder volumineuze verpakkingsmaterialen om zo het afval volume te beperken.

Op de inbouwsystemen van Ermetika wordt 15 jaar fabrieksgarantie gegeven

KLEIN® Europe

Onze Spaanse fabrikant KLEIN streeft continu naar excellentie bij hun modulaire railsystemen. Hun innovatieve railsystemen transformeren de ruimte waarin ze geplaatst worden. Bij de railsystemen van KLEIN zijn de mogelijkheden

Bij hun eigen Research & Development afdeling worden al hun producten ontwikkeld. Elk onderdeel van het proces wordt bij KLEIN intern uitgevoerd in hun eigen faciliteiten in Barcelona. Zo bewaken zij de kwaliteit van het product door elke fase van het product proces.

Alle KLEIN-systemen worden uitsluitend geproduceerd met Europese aluminium. Ook wordt elk type systeem getest tot meer dan 100.000 gebruikerscycli. Alle KLEIN systemen overtreffen de EN1527-norm en worden geleverd met een garantie van 5 jaar.