Menu
Menu
Winkelwagen

Retourvoorwaarden

Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u bij BestFix Schuifdeursystemen koopt.
Is er iets mis gegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op.
We staan voor u klaar en helpen u graag om het probleem op te lossen.

Ontvangstcontrole:
Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn.
Als een pakket duidelijk transportschade heeft, teken dit dan aan op de ontvangstbevestiging of weiger het pakket.

Mocht er iets niet goed zijn of missen, meldt dit dan binnen 24 uur na ontvangst via info@bestfix.nl of telefonisch via +31 (0)570 768 737.

Bij beschadigde of missende producten, doen we doen ons uiterste deze goederen z.s.m. te vervangen of na te sturen.

Verkeerd besteld?:
Het kan gebeuren dat u een verkeerde bestelling heeft geplaatst.

Is de orderstatus, die u in uw account kan zien. nog niet gewijzigd, stuur dan z.s.m. een email naar info@bestfix.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Zijn de goederen inmiddels verzonden, kan de bestelling helaas niet meer direct ongedaan gemaakt worden.

Het is dan wel mogelijk de goederen te retourneren. Er zijn echter een aantal voorwaarden waar aan voldaan moet zijn, voordat wij een bepaald product retour kunnen nemen of om kunnen ruilen:

  • Systemen met speciale maten en speciaal voor u bestelde producten kunnen niet retourgenomen worden, tenzij vooraf schriftelijk overeengekomen.
  • De (fabrieks)verpakking mag niet geopend en onbeschadigd zijn en niet door u beschreven of beplakt.
  • Kosten van retourzending en eventuele omruiling zijn voor uzelf.

Het digitale retourformulier:
Om uw retour in goede orde te verwerken, is het noodzakelijk het digitale retourformulier in te vullen. U kunt via 'Mijn account' eenvoudig een retourformulier invullen. Zie hiervoor ook de rubriek 'Retour zenden' onder Veel gestelde vragen. Bij Klantenservice onderaan de website kunt u ook Retourneren aanklikken en het formulier invullen.

Let op: wij kunnen alleen retouren in behandeling nemen als het digitale retourformulier volledig ingevuld en ingediend is. De klantenservice van Best-Fix zal uw retourformulier beantwoorden.

  • Indien de goederen geretourneerd kunnen worden en het gaat om grote pakketten, dan nemen wij contact met u op om een afhaaldatum in te plannen.
  • Is het een kleiner pakket dat met reguliere pakketdienst verzonden kan worden, dan krijgt u van ons het adres waar de goederen naar terug gestuurd kunnen worden. Vergeet alstublieft niet een kopie van de factuur in de doos bij te voegen, wij weten anders niet van wie het pakket afkomstig is. De retourzending moet degelijk verpakt worden, zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen, maar ook de originele verpakking onbeschadigd blijft. Wij raden u aan om een traceerbare manier van verzenden te gebruiken en bewijzen van verzending te bewaren in geval van twijfel. Houdt u er rekening mee dat uzelf de kosten voor retourzending dient te betalen als het om een verkeerd besteld product gaat.