Menu
Menu
Winkelwagen

Dubbele schuifdeuren

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Met een dubbele schuifdeur voor binnen creëer je een ruime doorgang tussen twee kamers. Zo krijg je een ruimtelijk gevoel op het moment dat beide schuifdeuren open staan. Wil je meer privacy, dan kun je simpel de kamers van elkaar afscheiden door de dubbele deuren te sluiten. Een schuifdeursysteem voor dubbele deuren kan in de muur weggewerkt worden. Hierdoor maak je eenvoudig een scheiding tussen woonkamer en eetkamer (kamer en suite) of een extra ruime ingang van een inloopkast.

De ‘look and feel’ van een dubbele schuifdeur voor binnen

Wil je een klassieke uitstraling aan je kamer geven? Denk dan eens aan een dubbele schuifdeur met glas-in-loodraam. Ook dubbele stalen of dubbele glazen deuren zijn een sieraad in elk interieur. Volledige privacy krijg je natuurlijk met ondoorzichtige, houten schuifdeurpanelen. Denk ook eens aan hergebruik van oude deurpanelen. Ze zijn vaak eenvoudig geschikt te maken als schuifdeurpaneel. Natuurlijk kun je je dubbele schuifdeur binnen langs de muur laten lopen. Bedenk dan wel dat dit vaak voor meer tocht en geluidshinder zorgt. Het mooist en meest praktisch is het als de dubbele schuifdeuren in de muur schuiven. Zo kun je de muren aan beide kanten gebruiken om iets ertegenaan te zetten, maar je hebt ook veel minder last van tocht en geluid.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Kies uit verschillende systemen

Qua afwerking biedt BestFix-Schuifdeursystemen verschillende soorten schuifdeursystemen voor dubbele schuifdeuren aan. Systemen die naderhand afgewerkt worden met een deurpost en een architraaf (een afwerklijst die rondom de deuropening komt) of juist inbouwsystemen die strak worden afgewerkt. Prachtig voor in een modern interieur! Wil je eigenlijk stopcontacten of lichtschakelaars monteren op de plek waar de deuren in de muur moeten schuiven, dan bestaan er ook inbouwframes met plek voor elektra.

Eenvoudige bediening van onze schuifdeuren

Zonder aanpassingen zullen de schuifdeuren onafhankelijk van elkaar open en dicht schuiven. Zo kun je één deur in gesloten toestand laten, terwijl je de andere helft als doorgang gebruikt. Op deze manier open je alleen beide deuren wanneer je de ruimte nodig hebt. Het is echter ook mogelijk om de schuifdeuren simultaan open en dicht te laten gaan. Je bedient dan één deurpaneel en de andere deur beweegt gewoon mee. Deze simultane bediening is een optie die aangeboden wordt bij schuifdeursystemen die afgewerkt worden met een aparte deurpost en afwerklijst.

Schakel onze experts in voor de perfecte schuifdeur

Natuurlijk moeten je schuifdeuren jarenlang stil en probleemloos open en dicht gaan. De kwaliteit van de wieltjes op de loopwagens in combinatie met de rail is dus essentieel. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag met je keuze voor het juiste schuifdeursysteem, maar ook met het vinden van de perfecte schuifdeur. Overweeg je een dubbele schuifdeur binnen in je huis te plaatsen? Bestel ze direct in de webshop of bel +31 (0)570 768 737 voor meer informatie.