Rail voor schuifdeuren

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Je zoekt een rail voor schuifdeuren? Dan ben je bezig om een verstandige oplossing te realiseren. Toepassing van schuifdeuren bespaart je immers aanzienlijke ruimte. Denk je eens in, normaal kun je niet zomaar een kast plaatsen daar waar een draaiende deur open gaat. Bij een schuifdeur kan dat wel. Ook is een schuifdeur de manier om een doorgang te genereren die uiterst prettig is voor mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Zij hoeven niet langer lastige manoeuvres uit te voeren en bijvoorbeeld ruimte te maken voor deuren die naar hun toekomen. Het is allemaal mogelijk dankzij een speciale rail voor schuifdeuren.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een rail voor schuifdeuren: voor ieder type schuifdeur is er wel een.

Het verschilt nogal of je schuifdeuren van glasmetaal of hout wilt gebruiken. Bij BestFix schuifdeursystemen laten we je graag vrij in je keuze. Maar je moet wel even bekijken welk railsysteem voor schuifdeuren geschikt is in jouw specifieke situatie. Schuifdeuren van verschillende materialen verschillen immers in afmeting, dikte en met name in gewicht. Een glazen deur dient ingeklemd te kunnen worden omdat het niet wenselijk is om in het paneel te boren.

Simultaan openen of sluiten van schuifdeuren

Wanneer je daar behoefte aan hebt, is het mogelijk te kiezen voor een railsysteem voor schuifdeuren dat is voorzien van een techniek voor simultane opening en sluiting. Een dergelijke voorziening werkt heel er gemakkelijk. Met één simpele handbeweging en zonder al te veel krachtsinspanning, sluit of open je beide deuren. Er gaat geen wereld maar wel een kamer voor je open. Heb je vragen of behoefte aan een oplossing op maat of wens je een offerte? Dan kun je ons bellen op +31 (0)294 457 062. Wij gaan graag voor je aan de slag. 

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeur kantoor | schuifdeur laten plaatsen | schuifdeuren kamer en suite