Menu
Menu
Winkelwagen

Rail voor schuifdeuren

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Ben je als aannemer op zoek naar goede schuifdeurrails voor schuifdeuren? Dan ben je bezig om een verstandige oplossing te realiseren. Het toepassen van schuifdeuren bespaart je immers aanzienlijke ruimte. Normaal kun je niet zomaar een kast plaatsen op de plek waar een draaiende deur opengaat. Bij een schuifdeur is dit wel mogelijk. Ook is een schuifdeur dé manier om een doorgang te genereren die uiterst prettig is voor mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Zij hoeven niet langer lastige manoeuvres uit te voeren of ruimte te maken voor deuren die in hun richting openslaan. Het is allemaal mogelijk dankzij een speciale schuifdeurrail voor schuifdeuren.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Voor ieder type schuifdeur zijn er een passende schuifdeurrails

Een goede schuifdeurrail is essentieel voor een goede werking van schuifdeuren. Het bestellen van schuifdeurrails doe je bij BestFix-Schuifdeursystemen. Wij laten je graag vrij in je keuze en hebben daarom een uitgebreid assortiment aan schuifdeurrails. Het verschilt of je schuifdeuren van glas, metaal of hout wilt gebruiken. Hierbij moet je wel bekijken welk railsysteem voor schuifdeuren geschikt is in jouw specifieke situatie. Schuifdeuren van verschillende materialen verschillen immers in afmeting, dikte en met name in gewicht. Een glazen wand of deur dient ingeklemd te kunnen worden omdat het niet wenselijk is om in het paneel te boren. Het juiste materiaal voor een schuifdeurrail is daarom erg belangrijk.               

Simultaan openen of sluiten van schuifdeuren

Een voorziening als simultane opening en sluiting werkt heel eenvoudig. Met één simpele handbeweging en zonder al te veel krachtsinspanning, sluit of open je beide deuren. Er gaat geen wereld, maar wel een kamer voor je open. Heb je vragen of behoefte aan een oplossing op maat of wens je een offerte voor een schuifdeurrail? Bel dan naar +31 (0)570 768 737. Als specialist in schuifdeurrails gaan we graag voor je aan de slag!

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeur kantoor | schuifdeur laten plaatsen | schuifdeuren kamer en suite