Menu
Menu
Winkelwagen

Expert in schuifdeursystemen

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Voor een ervaren specialist kun je terecht bij BestFix-Schuifdeursystemen. In ons assortiment hebben we producten van verschillende gerenommeerde merken als Ermetika® en KLEIN® Europe. Onze schuifdeursystemen zijn geschikt voor binnen. Je bekijkt onze producten in onze webshop. In de outlet bieden wij extra voordelig schuifdeursystemen en accessoires aan die uit ons assortiment verdwijnen.

Bestel je schuifdeursystemen bij de expert

Wij importeren onze schuifdeursystemen direct van de fabrikanten. De kant-en-klare inbouwsystemen komen van de Italiaanse fabrikant Ermetika® en de losse rail systemen van de Spaanse fabrikant KLEIN® Europe. Schuifdeuren nemen, in tegenstelling tot normale deuren, bijna geen ruimte in beslag. Naast dat schuifdeuren ruimte besparen, zijn ze ook een stuk prettiger voor mensen die mindervalide zijn. Hierbij kun je denken mensen die in een rolstoel zitten of aan oudere mensen die met een rollator lopen. Dankzij een goed schuifdeursysteem schuif je een schuifdeur eenvoudig naar links en rechts zonder dat je de problemen van een draaideur ervaart. Een automatisch schuifdeur systeem behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Als specialist bieden wij schuifdeursystemen aan voor verschillende soorten schuifdeuren:

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Neem contact op voor deskundig advies

Heb je interesse in een van onze schuifdeursystemen, maar wil je graag nog informatie over de verschillende mogelijkheden? Of heb je vragen over een specifiek product uit ons assortiment? Neem dan contact op met een van onze specialisten! Bel naar +31 (0)570 768 737 voor deskundig en professioneel advies. Wij staan graag voor jou klaar!