Schuifdeursysteem in de wand

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Het hanteren van een schuifdeursysteem in de wand biedt allerlei voordelen ten opzichte van een traditionele draaideur. Allereerst kent een schuifdeur natuurlijk geen ruimteverlies zoals bij een draaideur. De ruimte die de deur nodig heeft om open te draaien moet immers vrij gehouden worden. Het nadeel van een schuifdeur voor de wand is dan dat die voor de muur schuift wanneer je hem opent. Daar kun je dus geen schilderijtje ophangen. Maar er zijn ook schuifdeursystemen die in de wand kunnen schuiven. Daar heb je pas echt profijt van.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Genereer een schuifdeursysteem in de wand met onze producten

BestFix schuifdeursystemen biedt de techniek die nodig is om een fraaie oplossing van een schuifdeursysteem in de wand te kunnen genereren. Je kunt ook denken aan een inloopkast oftewel een schuifwand systeem. De deuren van dit schuifwand systeem worden dan geplaatst tussen twee te realiseren, meestal niet dragende wanden waarin zij verdwijnen wanneer je de deuren openschuift. De wand schuift zo als het ware aan de kant en er opent zich een ruimte waar plek is voor bijvoorbeeld jouw kleding of schoenen. Een schuifdeursysteem in de wand is dus bijna overal te realiseren.

Maak het nog mooier met onze hoogwaardige technieken

BestFix schuifdeursystemen kan er ook voor zorgen dat je schuifdeursysteem in de wand simultaan opent en sluit. Terwijl je slechts één deur bedient, volgt de andere deur de tegenovergestelde richting. Zo creëer je in één klap een enorme opening naar de achterliggende ruimte terwijl de deuren in de muur lijken op te lossen. Andersom gaat het sluiten van de deuren ook heel soepel. Bel ons op +31 (0)570 768 737 om de mogelijkheden van een schuifdeursysteem in de wand te bespreken.  

Andere bezoekers bekeken:

vouwwand railsysteem | glazen schuifdeur binnen | glazen schuifdeur op maat