Menu
Menu
Winkelwagen

Glazen schuifdeur op maat

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Wat dacht je van een glazen schuifdeur op maat in je interieur? Met onze schuifdeursystemen die speciaal geschikt zijn voor glas, kun je een heel nieuwe sfeer in de ruimte creëren. Vanzelfsprekend wordt die sfeer bepaald door het type glas dat je gebruikt. Transparant glas, ondoorzichtig of bewerkt. Wij laten je geheel vrij in de keuze die je maakt ten aanzien van de uitstraling van je glazen schuifdeuren. Vanzelfsprekend kun je de glazen deuren via ons bestellen maar je kunt onze railsystemen die geschikt zijn voor glas ook combineren met glazen deuren van andere leveranciers of ontwerpers.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Glazen schuifdeur op maat in jouw interieur

BestFix schuifdeursystemen biedt je diverse railsystemen waarmee je een glazen schuifdeur op maat in je interieur kunt realiseren. Er zijn railsystemen voor glazen schuifdeuren in verschillende afmetingen en gewichten. Alle systemen voor een glazen schuifdeur op maat bevatten glasklemmen waarmee het glazen deurpaneel wordt opgehangen. Sommige systemen kun je, mede vanwege het gewicht van de deurpanelen, aanschaffen inclusief remsystemen zodat de zware deuren nooit met te veel impact zullen stoppen. Het stop systeem voorkomt schade aan de glazen panelen.

Ga voor de deur met handige simultaan bediening

Glazen deursystemen geven je interieur een hoogwaardige, moderne uitstraling. Om deze uitstraling andermaal te versterken, kun je bovendien kiezen voor simultaan bediening. Dat houdt in dat twee deuren simultaan open en dicht gaan wanneer je een van de deuren bedient. Op die manier sluiten en openen de deuren zich sneller en eenvoudiger. BestFix schuifdeursystemen levert hoogwaardige oplossingen voor jouw interieur. Bestel jouw glazen schuifdeur op maat in onze webshop. Wil je meer informatie? Bel +31 (0)570 768 737, wij staan voor je klaar. 

Andere bezoekers bekeken:

glazen schuifdeur woonkamer | glazen schuifwand | industriële schuifdeur