Vouwwand railsysteem

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Creëer een multifunctionele ruimte op maat met een vouwwand en een bijpassend vouwwand railsysteem uit onze collectie. Met een vouwwand genereer je op het ene moment een complete afsluiting tussen twee gedeelten van dezelfde ruimte. Op het andere moment is er weer sprake van een grote ruimte. De vouwwand bestaat uit een aantal compartimenten. Elk compartiment vormt een groot paneel. De panelen worden als een harmonica opgevouwen wanneer de wand wordt geopend. Ten opzichte van schuifdeuren betekent dat ietwat ruimteverlies aangezien de wanden bij het opvouwen iets naar voren moeten komen.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Vouwwand railsysteem van BestFix

Bij het vouwwand railsysteem van BestFix schuifdeursystemen kies je zelf welke panelen je wilt toepassen. Denk er wel aan dat het bij zware panelen ook meer moeite kost om ze weg te vouwen. Ons railsysteem moet geschikt zijn om de panelen qua afmetingen (dikte en breedte) en qua gewicht te kunnen dragen. Verder heb je de vrije hand in je keuzes ten aanzien van de vormgeving van je vouwwand.

Wanneer kies je voor een vouwwand railsysteem?

Zeker wanneer je over wat meer ruimte beschikt in een kamer dan is het aanbrengen van een vouwwand railsysteem met bijbehorende vouwwandpanelen een mooie optie om die kamer optimaal te kunnen gebruiken en meer uitstraling te geven. In één klap genereer je meer privacy in de twee ruimtes en kun je ze voor aparte doeleinden gebruiken. Ook in kantooromgevingen komt dit principe goed tot zijn recht. Denk jij aan het implementeren van een vouwwand railsysteem? Kijk in onze webshop en bestel direct, of bel +31 (0)570 768 737 voor meer informatie.   

Andere bezoekers bekeken:

glazen schuifdeur binnen | glazen schuifdeur op maat | glazen schuifdeur woonkamer