Glazen schuifwand

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Denk je na over het plaatsen van een glazen schuifwand in je interieur? Dat is een goed idee. Je schept zo een brede doorgang tussen 2 afzonderlijke kamers. Zo lijkt er sprake te zijn van een grote kamer maar door de glazen schuifwanden op maat te bedienen, dus door de glazen panelen die deze wand vormen open te doen, kun je in een klap twee kleinere ruimtes scheppen. Gebruik van glazen panelen als schuifwand heeft als voordeel dat glas altijd een bepaalde ruimtelijke indruk wekt, zelfs als de deuren gesloten zijn.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een glazen schuifwand op maat past in elke woning

BestFix schuifdeursystemen levert de systemen waarmee schuifdeuren hun functionaliteit krijgen. Glazen schuifwanden op maat worden middels klemmen opgehangen en al dan niet met een speciaal systeem geremd om te harde impact te voorkomen. Welk schuifdeursysteem het meest geschikt is voor jouw situatie, hangt onder andere af van de omvang en het gewicht van de glazen panelen van jouw keuze. Deze schuifwanden worden dan ook op maat gemaakt volgens de afmetingen van de ruimte en deuropening.

Simultane functionaliteit, een magische indruk

Het mooiste is wanneer je kiest voor glazen schuifwanden op maat voor schuifdeuren voorzien van een simultaan bediening. Met een eenvoudige beweging duw je dan een van de glazen deuren van de schuifwand op maat, open of dicht en je zult zien dat de tegenovergestelde deur automatisch in de tegengestelde richting beweegt. Deze simultane functionaliteit wekt een welhaast magische indruk en versterkt de luxe uitstraling van jouw glazen schuifwand andermaal. Een glazen schuifwand op maat bestellen kan direct in onze webshop. Voor meer informatie of vragen kun je ons uiteraard bellen op +31 (0)294 457 062.  

Andere bezoekers bekeken:

industriele schuifdeur | kosten schuifdeur | rail voor schuifdeuren