Glazen schuifwand

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Denk je als aannemer na over het plaatsen van een glazen schuifwand binnen een interieur? Dat is een goed idee. Op deze manier schep je een brede doorgang tussen twee afzonderlijke kamers. Hierdoor lijkt er sprake te zijn van één grote kamer. Sluit je de schuifpanelen, dan creëer je in één handeling twee kleinere ruimtes. Het gebruik van glazen panelen als schuifwand heeft als voordeel dat glas altijd een bepaalde ruimtelijke indruk wekt, zelfs als de deuren gesloten zijn.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een glazen schuifwand op maat past in elke woning

BestFix-Schuifdeursystemen levert de systemen waarmee schuifdeuren hun functionaliteit krijgen. Een glazen schuifwand op maat wordt middels klemmen opgehangen en al dan niet met een speciaal systeem geremd om te harde impact te voorkomen. Welk schuifdeursysteem het meest geschikt is voor jouw situatie, hangt onder andere af van de omvang en het gewicht van de glazen panelen van jouw keuze. Voor iedere glazen schuifdeur hebben wij wel een passend systeem voor een optimale werking.

Een magische indruk

Wil je als aannemer een glazen schuifwand voorzien van een goed schuifdeursysteem voor een uitstekende werking? De combinatie van een moderne schuifdeur en onze schuifdeursystemen zorgt voor een mooie uitstraling. Voor meer informatie of bij vragen neem je telefonisch contact op met onze schuifdeurexperts via +31 (0)570 768 737.

Andere bezoekers bekeken:

industriele schuifdeur | kosten schuifdeur | rail voor schuifdeuren