Kosten schuifdeur

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Oriënteer jij je op kosten van een schuifdeur? Voor wat betreft een schuifdeursysteem moet je weten dat je het qua kosten zo bont kunt maken als je zelf wilt. Vanzelfsprekend zijn de deuren zelf vaak het duurst, maar dat hoeft nog niet eens zo te zijn. Als schuifdeur kun je een hele boel materialen zoals gerecycled plaatmateriaal gebruiken om de kosten van je schuifdeur beperkt te houden. Misschien heb je wel geluk gehad en heb je een stel industriële schuifdeuren uit een slooppand op de kop kunnen tikken die je zo mee kon nemen.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Zelf klussen beperkt de kosten van een schuifdeur

Ben je een beetje handig? Dan kun je de technische producten van BestFix schuifdeursystemen gebruiken om je schuifdeursysteem zelf vorm te geven. Naarmate deuren dikker en zwaarder worden is ook een zwaardere uitvoering van ons railsysteem noodzakelijk. Heb je hoge eisen aan de uitstraling van je schuifdeur en wil je dat die in de wand verdwijnt? BestFix schuifdeursystemen kan daarvoor zorgen, maar de kosten liggen dan wat hoger.

Bepaal zelf hoeveel het mag kosten

De mogelijkheden bij het plaatsen van schuifdeuren zijn uitgebreid. Zo kun je ook kiezen voor een systeem dat ervoor zorgt dat de deuren gelijktijdig naar elkaar toe en van elkaar af bewegen wanneer je een van de deuren bedient. Een dergelijke oplossing zorgt natuurlijk weer voor iets hogere kosten van je schuifdeur. Je hebt het dus zelf in de hand door je eisen en wensen bij te stellen. In onze webshop vind je diverse soorten schuifdeuren die je direct kunt bestellen. Wil je meer weten over de kosten, of heb je een andere vraag? Bel ons op +31 (0)570 768 737. Wij staan voor je klaar. 

Andere bezoekers bekeken:

rail voor schuifdeuren | schuifdeur kantoor | schuifdeur laten plaatsen