Menu
Menu
Winkelwagen

Industriële schuifdeur

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Toepassing van een industriële schuifdeur is trendy vanwege de mooie industriële look. Zeker in werkomgevingen is zo'n deur een echte eyecatcher. Een industriële schuifdeur heeft karakter. Industriële materialen laten immers zien dat ze gebruikt zijn en een verleden hebben.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een industriële schuifdeur brengt karakter in je interieur

Een industriële look straalt vaak robuustheid uit. Metalen elementen en eventueel gecorrodeerde oppervlakten mogen gezien worden. Het kan erg mooi zijn wanneer je ziet dat de deur “geleden” heeft. Dat het plaat- en lijstwerk sporen van gebruik laat zien. Dit soort artikelen draagt een verhaal met zich mee. Een verhaal dat gevoelsmatig verteld wordt, elke keer wanneer de huidige eigenaar van zo'n deur hem open of dicht doet. Om te weten dat je (ogenschijnlijk) niet de eerste bent die de deur bedient kan voor sommigen juist een aankoopmotief zijn. Ben je erg netjes ingesteld. Poets je de hele dag vlekken weg en mag een oppervlak nooit ruw aanvoelen? Overweeg dan om een ander type schuifdeur te nemen in plaats van een industriële schuifdeur.

Ophangsystemen voor industriële schuifdeuren

Wellicht heb je jouw industriële schuifdeur ergens op de kop getikt of komen de deuren rechtstreeks uit een oud slooppand. BestFix schuifdeursystemen laat je vrij in de keuze van jouw deuren, de materialen en de look. BestFix schuifdeursystemen biedt je de ophangsystemen waarmee je de deuren, die jarenlang in een ander pand of een andere context hebben gefunctioneerd, nu in jouw eigen woning of kantoorruimte kunt gaan toepassen. Wil je ook zo'n fraaie deur in huis halen? Je bestelt de deur van jouw keuze direct in onze webshop. Uiteraard kun je ons bellen op +31 (0)570 768 737 voor meer informatie. 

Andere bezoekers bekeken:

kosten schuifdeur | rail voor schuifdeuren | schuifdeur kantoor