Menu
Menu
Winkelwagen

Schuifdeur kantoor

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Stel jij eens een schuifdeur voor kantoor voor? Want ook daar kun je natuurlijk schuifdeuren toepassen. Schuifdeuren op kantoor geven een ruimtelijk gevoel en zijn vaak vele malen praktischer dan draaiende deuren. Maar dat hoeft niet per se een kantoor te zijn in een zakelijke omgeving. Denk ook eens aan een kantoor dat je, gewoon thuis, in een oogwenk genereert met behulp van een van onze schuifdeursystemen.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een schuifdeur voor kantoor in jouw woon/werkkamer

Niet iedereen beschikt over een aparte werkkamer. Veel mensen hebben een gedeelte van de woonkamer ingericht als werkruimte. Het nadeel is dat wanneer anderen aanwezig zijn in de ruimte, de privacy die benodigd is om geconcentreerd te kunnen werken, vaak te beperkt is. Met de ophangsystemen van BestFix schuifdeursystemen is eenvoudig een aparte ruimte te genereren waarin je rustig kunt werken. Wanneer je niet werkt zet je de schuifdeuren gewoon open en genereer je de ruimtelijkheid die je wenst in jouw woonkamer. Daarom is een schuifdeur voor kantoor in jouw woon/werkkamer ideaal.

Eenvoudig bedienbare schuifdeursystemen veranderen de ruimte in een oogwenk

Sommige van onze railsystemen zijn voorzien van de mogelijkheid om twee schuifdeuren simultaan te bedienen. Je hoeft dan niet eerst de ene schuifdeur te openen of te sluiten en dan de andere schuifdeur. Terwijl je een van de deuren beweegt, maakt de andere direct de tegengestelde beweging. Zo verander je in slechts een ogenblik de totale sfeer in je woonkamer en tover je een gedeelte daarvan in no time om tot jouw eigen kantoor. Zoek jij een schuifdeur voor kantoor? Kijk in onze webshop en bestel direct jouw favoriete exemplaar. Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)570 768 737 bij vragen.

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeur laten plaatsen | schuifdeuren kamer en suite | schuifdeuren op maat