Menu
Menu
Winkelwagen

Schuifdeuren op maat

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Dus je wilt schuifdeuren op maat laten maken? Dat is een prima keuze. De voordelen van een schuifdeur op maat ten opzichte van gewone draaideuren plaatsen, zijn aanzienlijk. Eenvoudige toegankelijkheid en ruimtebesparing zijn twee duidelijke voordelen van schuifdeuren op maat bespaart. Een schuifdeur laten maken, is bovendien een zeer mooie oplossing. Zo ben je altijd zeker dat de schuifdeur volledig aansluit op het interieur en niet te veel ruimte inneemt.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Schuifdeuren op maat laat je plaatsen met BestFix schuifdeursystemen

Voor schuifdeuren op maat heb je naast schuifdeuren in de gewenste maatvoering ook een railsysteem nodig. BestFix schuifdeursystemen zijn geschikt voor alle typen schuifdeuren of ze nu van glas, hout of metaal gemaakt zijn. Die keuze is aan jou. Wel moet je even kijken welke producten geschikt zijn voor jouw schuifdeuren op maat. Glazen deuren moeten bijvoorbeeld geklemd worden en de rail moet geschikt zijn om een bepaalde maatvoering en een bepaald gewicht te kunnen dragen. Je kunt bij ons echter in vrijwel elk geval schuifdeuren op maat laten maken.

Wanneer je een schuifdeur wil laten maken horen door extra functionaliteiten bij

Je vraagt je misschien af wat wij van BestFix schuifdeursystemen daarmee bedoelen. Er zijn dan ook technieken beschikbaar waar je nog niet eens aan had gedacht, maar die je toch eens moet overwegen. Wat je dacht je van soft close systemen of systemen die zorgen dat bij een dubbele schuifdeur beide deuren tegelijkertijd openen of sluiten met een beweging? Op die manier genereer je echt een hoogwaardig systeem van schuifdeuren op maat. Wil je een schuifdeur laten maken? Of ben je op zoek naar het beste railsysteem voor een specifieke schuifdeur? Neem voor schuifdeuren op maat telefonisch contact met ons op via +31 (0)570 768 737. Wij helpen je graag verder en stellen met plezier een offerte op maat op.

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeuren woonkamer | schuifdeurkast systeem | schuifdeursysteem in de wand