Menu
Menu
Winkelwagen

Schuifdeuren kamer en suite

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Ben je op zoek naar schuifdeuren voor je kamer en suite? Neem dan snel een kijkje op onze website. “Kamer en suite”: dat is een term waar je vast weleens van hebt gehoord. Het is de term die gebruikt wordt voor een combinatie van een voorkamer en een achterkamer die gescheiden kunnen worden door middel van schuifdeuren. Meestal beslaan de schuifdeuren ongeveer de halve breedte van de kamer. Je ziet dit onder andere in oudere woningen. Een kamer en suite met schuifdeuren is dan ook erg sfeervol.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Twee kamers of een kamer? Beide mogelijk met schuifdeuren kamer en suite

De schuifdeuren in een kamer en suite worden vaak achter een kast geschoven. Op die manier biedt de kamer ruime opbergmogelijkheden en staan de spullen tamelijk centraal. Naast sfeer kan zo'n kamer ook heel praktisch zijn. Wanneer je woning niet al te groot is heb je misschien wel een werkplek ingericht achterin de woonkamer. Met een simpele beweging sluit je het werkgedeelte dan af van het suitegedeelte zodat jouw partner gewoon tv kan blijven kijken terwijl jij een zakelijk telefoontje pleegt. Na dat telefoontje schuif je de deuren weer open om elkaars aanwezigheid weer meer te kunnen ervaren.

Gebruik de technische oplossingen van BestFix schuifdeursystemen

Door middel van onze producten kun je je kamer en suite met schuifdeuren vormgeven zoals je wilt. Je kunt de schuifdeuren bijvoorbeeld in de wand laten verdwijnen of ervoor laten lopen. Ook zijn er mogelijkheden voor simultane sluiting wat een stijlvolle toevoeging is. Bestel jouw schuifdeuren voor de kamer en suite in onze webshop of bel ons op +31 (0)570 768 737 voor meer informatie. 

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeuren op maat | schuifdeuren woonkamer | schuifdeurkast systeem