Schuifdeurkast systeem

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Ben je op zoek naar een schuifdeurkast systeem waarmee je een kast omtovert in een kast met schuifdeuren? Dan vind je ongetwijfeld het gepaste railsysteem bij BestFix schuifdeursystemen. Veel mensen hebben een grote kledingkast op hun slaapkamer staan. Als die kamer wat kleiner is qua oppervlakte, zorgt dat vaak voor onnodig ruimteverlies. Het zou ook wel toevallig zijn wanneer je een kast kunt vinden die precies de ruimte tussen zijmuren en plafond opvult. Met een schuifdeurkast systeem is het echter heel eenvoudig om een kast te maken die precies die nis opvult.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Er gaat niet boven een schuifdeurkast systeem

In de overtollige ruimten naast en op een gewone kast, ontstaan stoffige hoekjes. Mensen gebruiken deze ruimte vaak om iets op of naast de kast te leggen. Daar kijk je dan tegenaan en dat is lelijk. Met een systeem voor een schuifdeurkast genereer je gewoon een wand die gedeeltelijk kan worden weggeschoven. Daarachter timmer je zelf schap- en ladesystemen waar je je spullen in kwijt kunt. Wil je het echt exact op maat dan huur je een timmerman in. Een minder prijzige optie is om eens te kijken naar de inwendige kastsystemen die Ikea aanbiedt.

Je moet absoluut bij BestFix schuifdeursystemen zijn

BestFix schuifdeursystemen biedt de ophanging en het systeem op maat waarmee jij je schuifdeurkast kunt ophangen. In feite kan het schuifdeurkast systeem los staan van het inwendige kastgedeelte daarachter. Je kunt allerlei typen materiaal als schuifdeur gebruiken. Voor een slaapkamer kiezen veel mensen voor een rustgevende uitstraling. Verf de panelen bijvoorbeeld in dezelfde witte kleur als de rest van de kamer. Dat genereert ruimtelijkheid en de kast valt niet eens op. Ben je op zoek naar meer ideeën voor een schuifdeur kastsysteem? Bel ons op +31 (0)570 768 737 en wij zorgen samen met jou voor het ideale systeem.

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeursysteem in de wand | vouwwand railsysteem | glazen schuifdeur binnen