Glazen schuifdeur woonkamer

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Op zoek naar een oplossing voor het plaatsen van een glazen schuifdeur in je woonkamer? Met dubbele schuifdeuren genereer je een brede doorgang tussen twee afzonderlijke kamers. Het ene moment is er op het oog sprake van een grote kamer. Het volgende moment zijn de schuifdeuren gesloten en is er sprake van twee afzonderlijke kamers. Met een glazen schuifdeur in de woonkamer, houd je altijd een bepaalde ruimtelijkheid. De sfeer is heel anders met massieve schuifdeuren die het karakter hebben van een wand.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Glazen schuifdeur in jouw woonkamer

BestFix schuifdeursystemen kan diverse systemen leveren waarmee glazen schuifdeuren kunnen worden opgehangen. Elke woonkamer heeft andere afmetingen qua hoogte en breedte. Ook de afmetingen en het gewicht van de glazen schuifdeur die jij wilt gebruiken zal dus variëren. Zeker voor de zwaardere panelen is het raadzaam om een remsysteem te integreren. Op die manier worden de glazen deuren bescherm tegen schade wanneer iemand ze met te veel kracht open of dicht doet.

Ga voor deuren die simultaan open en dicht gaan

Een glazen schuifdeur in je woonkamer mag oprecht chic genoemd worden. Dergelijke deuren ademen luxe uit. Door ze te combineren met een systeem voor simultaan bediening, wordt dat luxekarakter andermaal vergroot. Beide deuren bewegen dan simultaan naar elkaar toe of van elkaar af, ook al bedien je op dat moment maar een van beide deuren. In een oogwenk maak je zo van een kamer naar twee kamers en andersom. Bestel de glazen deur voor je woonkamer direct in onze webshop of bel +31 (0)570 768 737 voor meer informatie.

Andere bezoekers bekeken:

glazen schuifwand | industriele schuifdeur | kosten schuifdeur