Schuifdeuren woonkamer

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

 

Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor het genereren van een schuifdeuren in je woonkamer? Met twee schuifdeuren in de woonkamer genereer je een ruime doorgang. Op het ene moment is er sprake van een ruime woonkamer en op het andere moment is de woonkamer door de schuifdeuren opgedeeld in twee aparte, kleinere ruimten. Wil je privacy kunnen realiseren maar wil je toch ook een ruimtelijk gevoel bewaren? Kies dan voor schuifdeuren met ondoorzichtig glas die wel licht maar geen zicht en geluid doorlaten.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Kies voor praktische schuifdeuren in de woonkamer

BestFix schuifdeursystemen levert systemen waarmee ieder type schuifdeur van ieder materiaal zoals metaalglasof hout, kan worden toegepast in een huiselijke sfeer of op kantoor. Mensen kiezen vaak voor schuifdeuren in de woonkamer wanneer ze op sommige momenten even een aparte ruimte met wat meer privacy willen genereren. Zeker wanneer je woonkamer niet al te ruim is en je er ook een kleine werkruimte hebt in gericht, dan is het handig om die te kunnen isoleren van de rest van de kamer wanneer zich daar op een bepaald moment mensen bevinden.

Schuifdeuren in je woonkamer die gelijktijdig openen of sluiten

BestFix schuifdeursystemen levert niet zomaar ophangsystemen. Iedere maatvoering en ieder gewicht van de schuifdeuren in de woonkamer – meestal is dat afhankelijk van het gebruikte materiaal – vergt een ander ophangsysteem. Daar bovenop levert BestFix bijzondere systeemfunctionaliteiten zoals voorzieningen waardoor deuren simultaan bewegen wanneer je ze opent of sluit. Bestel direct jouw deuren in de webshop of bel +31 (0)570 768 737 om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Andere bezoekers bekeken:

schuifdeurkast systeem | schuifdeursysteem in de wand | vouwwand railsysteem